Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Järviseudun Kaverikoirat

Järviseudun Kaverikoirien toiminta-alueeseen kuuluvat Alajärvi, Vimpeli, Soini, Lappajärvi ja Evijärvi. Toimintaryhmässä on 26 koirakkoa. 

 

Vierailukohteet

 

 

 

Järviseudun Kaverikoirien yhteyshenkilö

Minna Rentola

jarviseutu@etelapohjanmaankaverikoirat.fi

 

 

Kaverikoirat

Ella

Tiibetinspanieli, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Kaija H

Ella on iloinen ja ihmisrakas. Se viihtyy niin lenkillä kuin sohvallakin.

Goldi

Kleinspitz, narttu

Syntynyt 2017

Ohjaaja Kirsi N

Goldi on iloinen ja energinen tyttö. Harrastuksena ovat kaverikoiratoiminnan ohella koiranäyttelyt ja metsälenkit. Kaikenlaiset vahtihommat kiinnostavat. Goldi on aina valmis rapsuteltavaksi ja huomionkipeä.

Hirwiö

Dobermanni, narttu

Syntynyt 2018

Ohjaaja Tuula P

Hirwiö nauttii ihmisen läheisyydestä. Se on ystävällinen ja rauhallinen koira, vainuaa joka käyntikohteesta keittiön sijainnin ja menisi mieluusti koemaistamaan tarjonnasta palasen. Hirwiö pääsi arviointiin vasta syksyllä 2020 (covid-19) ja tositoimiin käynneille rajoitusten höllennettyä keväällä -21. Tuula on ollut ohjaajana vuodesta 2015, jolloin aloitti kaverikoiratoiminnan nyttemmin edesmenneen Iisan kanssa.

Järviseudun kaverikoira Kikka

Kikka

Shetlanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Minna S.

Iloinen, ilkikurinen ja ystävällinen pikkukoira, joka harrastelee lämpimikseen agilitya ja rallytokoa. Aloitti kaverikoirahommissa elokuussa 2016.

Lyyli

Englanninspringerspanieli, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Niina

Lyyli on jo aikuiseen ikään varttunut vauhtimimmi, jonka mielestä ikä on vain numero. Lyllykkä tykkää kaikista ihmisistä vauvasta vaariin. Lyyli elelee lapsiperheessä ja käy joskus emäntänsä kanssa missikisoissa, vaikka mieluiten Lyy vaan juoksentelisi metsässä etsimässä lintuja korvat lepattaen.

Järviseudun kaverikoira mimmu

Mimmu

Mittelspitz, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Marjatta U.

Vauhdikas ja iloinen hännänheiluttaja. Pienestä koostaan huolimatta rohkea ja kaikkien kaveri. Mimmun kanssa harrastetaan koiranäyttelyitä ja agilitya. Nauttii rapsutuksista ja huomiosta. Ihana luonteeltaan!

Mindi

Kääpiövillakoira, narttu

Syntynyt 2019

Ohjaaja Eeva K

Mindi on pirtsakka ja leikkisä kaveri, ennakkoluuloton tutustumaan uusiin asioihin ja ihmisiin. Mindi nauttii sylissä nukkumisesta ja silittelystä sekä ihmisten huomiosta.

Järviseudun kaverikoira missu

Missu

Bernhardinkoira, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Amma L.

Suuri, lempeä ja rauhallinen juhannustyttö. Missu ei koskaan väsy rapsutuksiin eikä loukkaannu, vaikka sitä luultaisiin vasikaksi. Vapaa-ajallaan se tykkää samoilla metsissä, piilottaa luita ja osallistua emännän apuna arjen askareisiin ja avantouintiinkin.

Järviseudun kaverikoira Muru

Muru

Japaninpystykorva, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Soile A.

Muru kävi kaverikoira-arvioinnissa syyskuussa 2018 täytettyään kesällä 2 vuotta. Muru on pieni ja pehmeä karvapallo, joka rakastaa hyvänä pitoa ja rapsutuksia.

Nana

Espanjanvesikoira, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Sanna Y-S

Nana omaa työkoiran luonteen ja tekee aina täysillä sitä, mikä on ohjelmassa. Olkoon se sitten agilityä, jäljestämistä, rally-tokoa, vesipelastusta tai rapsuteltavana olemista. Erityisenä mielenkiinnon kohteena vanhat papat, joiden syliin kiipeää enemmän kuin mielellään.

Järviseudun kaverikoira Nasu

Nasu

Tiibetinspanieli, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Jenni

Nasu on ystävällinen pieni koira, joka kaverikoiratoiminnan lisäksi harrastaa rallytokoa. Lempipuuhiin kuuluu myös loikoilu ja sohvalta käsin kylän tapahtumien seuranta.

Pinja

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2017

Ohjaaja Terttu M

Pinja on hyvin ystävällinen: aika raisu ensinäkemältä, mutta rauhoittuu nopeasti. Pinja on "melkein" tottelevainen. Se on myös kuuden pennun äiti, mutta lapset ovat jo maailmalla.

Järviseudun kaverikoira Pipari

Pipari

Walesinspringerspanieli, narttu

Syntynyt 2013

Ohjaaja Annikki

Pipari on aina iloinen hännänheiluttaja. Ei väsy liikkumiseen ja rakastaa metsässä juoksemista sekä nenätyöskentelyä, mutta osaa myös hyvin rauhoittua. Parhaimmillaan aikuisten ihmisten seurassa.

Roosa

Suomenajokoira, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Minna R

Roosa on kaikkien ystävä, Se rakastaa sohvalla nukkumista ja rapsutuksia. Aina pettämätön vainu kertoo, kun syötävää on lähistöllä. Metsällä Roosasta löytyy uusi vaihde. Jälkiä seuratessa ylittyvät hyytävät joet ja kuraisimmatkin kosteikot. Roosa on ajava metsästyskoira.

Järviseudun kaverikoira rymy

Rymy

Karkeakarvainen mäyräkoira, uros

Syntynyt 2016

Ohjaaja Suvi O.

Rymy on täysiverinen metsästyskoira, josta kotioloissa kuitenkin kuoriutuu kaikkia rakastava kainaloinen. Rymy on rohkea ja aina hyväntuulinen hännänheiluttaja. Parhaimmillaan Rymy on lasten seurassa.

Sipsi

Englanninspringerspanieli, narttu

Syntynyt 2019

Ohjaaja Niina

Suloinen, pitkäkorvainen Sipsi on täynnä nuoruuden energiaa ja aina valmis touhuiluun, mutta rakastaa myös pysähtyä ottamaan vastaan rapsutuksia ja haleja. Tärkeintä Sipsille on yhdessäolo emännän kanssa, mutta kaikki ihmiset ja huomio on Sipsin mielestä ihanaa. Vapaa-ajalla Sipsukka nauttii käyttää nenäänsä ja etsiä riistaa, kotona touhuta pienten lasten kanssa sekä välillä pyörähtää näyttelyissä.

järviseudun kaverikoira taneli

 Taneli

Tiibetinspanieli, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Vuokko O.

Taneli on kiltti, rapsutuksia ja ruokaa rakastava perhekoira. Suhtautuu innokkaasti uusiin ihmisiin ja tilanteisiin. Aloittanut kaverikoirana keväällä 2018.